Ferieleilighet i Damsgårdsveien 41, Bergen : Nicoll


Leiligheten

Leiligheten inneholder to soverom, en stor og lys stue med utgang til balkongen, et kontor/bibliotek med sovesofa, et baderom med dusj, et velutstyrt kjøkken med komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kaffetrakter og Nespresso-maskin. Sengeplass inntil 5 personer; hovedsoverom med seng 180 cm, soverom 2 med seng 90 cm, sovesofa i biblioteket 140 cm  Vaskemaskin og tørketrommel på badet. Kabel-TV og Wi-Fi internett.

Med parkeringsplass, nærhet til bykjernen og gode bussforbindelser er leiligheten en operfekt base for et opphold i Bergen.

Nabolaget

I nabolaget bygges Bergens fremtidige finanssenter og messeområde bare 2 minutters gangavstand unna. Det skal også bygges en gang og sykkelbro over Damsgårdssundet til Nygårdsparken, Vil-Vite senteret og sentrum. Leiligheten har parkeringsplass i parkeringshus tvers over gaten og båtplass. Stor felles takterrasse.

Det er 5 minutters kjøretid til sentrum, med Bryggen, Fisketorget, Fløien, Akvariet, kafeer, restauranter og handlesentra. Gangdistanse til sentrum er 20 minutter.

Plassering

Se kartet i større format

Aktuelle linker

Top