Slider

Nicoll-huset

Nicollhuset er en frittliggende feriebolig med god plass til hele familien. Det er 3 store soverom med dobbeltseng, samt 2 sovealkover med 120 seng, ett av disse ligger plassert innenfor ett av hovedsoverommene.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er topbanner-2-1024x367.jpg

Beskrivelse

2 bad med wc, servant og dusj, plassert i hver sin etasje. I første etasje finner du en romslig hall rett innenfor vindfanget. Et stort, romslig og moderne kjøkken, fullt utstyrt. En dagligstue med sofaer og tv, god plass til avslapning etter en aktiv dag. En spisestue, med plass til hele familien. Stor hage, kort vei til sjøen med naust, brygge og båt. Vaskemaskin og tørketrommel. Mulighet for å leie båt og sykler. Kano kan lånes – redningsvester kan lånes, sykkelhjelm må medbringes. 

Beliggenhet

Nicoll-huset ligger i Ølve, og er en frittliggende feriebolig med grill. Du kan slappe av på uteplassen. På stedet kan du benytte deg av avgiftsfri, privat parkering.

Kjøkkenet har oppvaskmaskin, stekeovn og vannkoker. Håndklær og sengetøy er tilgjengelig i denne selvbetjente boenheten. Du kan koble deg til gratis WiFi i ferieboligen. På Nicoll-huset kan du leie en liten motorbåt.

Sykling er populært i området, og du kan leie sykkel på stedet. Du kan fiske, gå turer og padle kano i området. Nærmeste flyplass er Bergen lufthavn, Flesland, som du finner 45 km fra Nicoll-huset.

  • Soverom 1: 1 dobbeltseng
  • Soverom 2: 1 ekstra stor dobbeltseng 
  • Soverom 3: 1 dobbeltseng 
  • Soverom 4: 120 seng – sengekammer innenfor rom 3
  • Soverom 5: 120 seng – sengekammer

Vi snakker språket ditt!

Husets historie

Nicollhuset er et fredet hus fra tidlig 1800-tallet. Det ligger i et gårdstun med flere eldre hus fra slutten av 1800 tallet. Huset var presteenkesete før baronen i Rosendal brukte det som feriehus. Gården ble frikjøpt av Normann som var militær, men da han ble utkalt til tjeneste kjøpte min oldefar gården. Nicollhuset har fått navn etter kjøpmann Nicoll som bodde der i mange år. Nicollhuset har de siste årene blitt totalt renovert.