Flagg Presthus Gård

Nicoll-huset

Nicoll-huset er en frittliggende feriebolig med god plass til hele familien. Det er 3 store soverom med dobbeltseng, samt 2 sovealkover med 120 seng, ett av disse ligger plassert innenfor ett av hovedsoverommene.

Beskrivelse

I første etasje finner du en romslig hall rett innenfor vindfanget. Et stort, romslig og moderne kjøkken, fullt utstyrt. En dagligstue med sofaer og tv, god plass til avslapning etter en aktiv dag. En spisestue, med plass til hele familien. 2 bad med wc, servant og dusj, plassert i hver sin etasje. Vaskemaskin og tørketrommel. Håndklær og sengetøy er inkludert i leien. Du kan koble deg til gratis WiFi i ferieboligen.

Stor hage, kort vei til sjøen med naust, brygge og båt.  

Mulighet for å leie båt og sykler, sykkelhjelm må medbringes.

Kano kan lånes – redningsvester kan lånes.

Oversikt

  • Soverom 1: 1 dobbeltseng
  • Soverom 2: 1 ekstra stor dobbeltseng 
  • Soverom 3: 1 dobbeltseng 
  • Soverom 4: 120 seng – sengekammer innenfor rom 3
  • Soverom 5: 120 seng – sengekammer

Beliggenhet

Dette feriehuset ligger i Ølve, ved Ølvesvika. Et innløp til Hardangerfjorden, 30 km fra Folgefonna nasjonalpark. Utsikt over Kvinnheradsfjellene.

Det historiske Baroniet Rosendal ligger ca en time kjøring unna med bil og ferge. Bergen lufthavn, Flesland og Bergen sentrum ligger begge under 2 timers kjøring unna.

Feriehuset ligger ved sjøen, og har en stor hage, strand og båthus med brygge. Sykling er populært i området, og du kan leie sykkel på stedet. Du kan fiske, gå turer og padle kano i området.

På stedet kan du benytte deg av avgiftsfri, privat parkering.

Pris

Inntil 4 personer:

2400 kr per døgn
350 kr per ekstra person
1000 kr rengjøringsgebyr  

Båt- og sykkelleie prises etter ønsket antall og leieperiode.

TILBUD spar 2400 kr – Book 7 netter, betal for kun 6!

Husets historie

Nicoll-huset er et fredet hus fra tidlig 1800-tallet. Det ligger i et gårdstun med flere eldre hus fra slutten av 1800 tallet. Huset var presteenkesete før baronen i Rosendal brukte det som feriehus. Gården ble frikjøpt av Normann som var militær, men da han ble utkalt til tjeneste kjøpte min oldefar gården. Nicoll-huset har fått navn etter kjøpmann Nicoll som bodde der i mange år. Nicoll-huset har de siste årene blitt totalt renovert.

Se våre betingelser for utleie her